Preveri katere inštrumente učimo?

Program

ALBREHT Matjaž

Akademski glasbenik flavtist in profesor flavte
Matjaž Albreht je bil rojen  v Ljubljani. Končal je AG v Ljubljani (učil se je pri A. Velkavrh, J. Pogačnik, F. Rupel, R. Pok, B. Šurbek). Sodeloval je kot flavtist, piccolist, tolkalist in..
Več

AVŠIČ Janez

Akademski glasbenik kontrabasist in profesor kontrabasa
Janez Avšič je na Akademiji za glasbo v Ljubljani leta 2009 diplomiral iz kontrabasa. Od leta 2010 deluje kot pedagog. Od leta 2011 je redno zaposlen v Simfoničnem orkestru RTV Slovenija. Zelo rad..
Več

AVŠIČ Matej

Akademski glasbenik violinist in profesor violine
Matej Avšič je z odliko leta 2004 diplomiral iz umetniške smeri − violina, v razredu prof. Dejana Bravničarja, na Akademiji za glasbo v Ljubljani.   Od leta 2004 do 2019 zaposlen v..
Več

AVŠIČ Peter

Akademski glasbenik violončelist in profesor violončela
Violončelist – Peter Avšič je junija 2006 z odliko diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu profesorja Cirila Škerjanca.  Na številnih državnih in mednarodnih tekmovanjih je..
Več

BEZGET Igor

Glasbenik, jazz kitarist
Igor Bezget – leta 1968 rojen kitarist in avtor, že nekaj let zelo uspešno deluje na domači sceni improvizirane glasbe, jazza ter etno glasbe. Z glasbo se je začel ukvarjati v poznih..
Več

FILIPIČ Neža

Akademska glasbenica violinistka in profesorica violine
Neža Filipič (1983) je svojo glasbeno pot začela na vrhniški glasbeni šoli pri profesorici Darinki Fabiani, jo nadaljevala na Srednji glasbeni šoli v Ljubljani pri profesorju Miroslavu..
Več

GRDADOLNIK Marjan

Akademski glasbenik klarinetist in profesor klarineta
Marjan Grdadolnik je na Akademiji za glasbo v Ljubljani končal študij klarineta pri prof. Alojzu Zupanu in prof. Jožetu Kotarju, potem pa vpisal še študij dirigiranja.   Januarja 2009 je na..
Več

IPAVEC Nataša

baletka
Nataša Ipavec se je rodila leta 1992 v Postojni. Z baletnim izobraževanjem je začela leta 1996 na GŠ Ajdovščina pod okriljem mentorja Sergeja Semenjuka. Po končani nižji baletni šoli je..
Več

JANJIĆ Lidija

Predmetna učiteljica glasbene vzgoje
Sem Lidija Janjić. Moje glasbeno šolanje je potekalo v Mariboru, kjer sem na Pedagoški akademiji iz smeri glasbenega pouka tudi diplomirala. Na Glasbeni šoli Logatec poučujem Nauk o glasbi že..
Več

JERONČIČ Luka

Akademski glasbenik harmonikar in profesor harmonike
Študij: pouk harmonike na Glasbeni šoli Postojna ter pri prof. Viliju Ošlaju na Vrhniki Srednja glasbena in baletna šola v Ljubljani (prof. Ernö Sebastian) 2002 do 2007 študent harmonike na..
Več

KMET Mateja

Akademska glasbenica flavtistka in profesorica flavte
Mateja Kmet je svojo glasbeno pot začela v glasbeni šoli Logatec pri prof. Matjažu Albrehtu in jo nadaljevala na SGBŠ Ljubljana pri prof. Jožetu Pogačniku.   Leta 2004 je zaključila študij..
Več

KOMPARE VOLASKO Nina

Magistra umetnosti (petje) in profesorica angleščine ter latinščine
Nina Kompare Volasko je po končanem šolanju na SGBŠ v Ljubljani, kjer je bila dobitnica Škerjančeve nagrade za izjemne zasluge pri umetniškem uveljavljanju SGBŠ, kot varovanka Ustanove Gallus..
Več

KRESAL Ana

Akademska cerkvena glasbenica in profesorica glasbe
Ana Kresal je po končani gimnaziji svoje glasbeno znanje pridobivala na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer je leta 2004 diplomirala kot akademska cerkvena glasbenica, leta 2008 pa kot profesorica..
Več

KRŽMANC Andrea

Akademska glasbenica flavtistka in profesorica flavte
Andrea Kržmanc (1984) je svojo glasbeno pot pričela na Glasbeni šoli v Mariboru, kjer je nižjo glasbeno in umetniško gimnazijo končala leta 2003 v razredu prof. Violete Ozvatič. Nato..
Več

LAMOVEC Blaž

diplomirani glasbenik kitarist
Obalni kitarist, pedagog in skladatelj Blaž Lamovec je po končani nižji glasbeni šoli in Umetniški gimnaziji Koper, šolanje nadaljeval na slovitem Berklee College of Music v Bostonu, ZDA, kjer..
Več

LOŠTREK Luka

Akademski glasbenik saksofonist in profesor saksofona
Luka Loštrek je z igranjem saksofona pričel na glasbeni šoli Logatec pri prof. Matjažu Albrehtu. Srednjo šolo je obiskoval v Ljubljani pri prof. Matjažu Drevenšku, pri katerem je nadaljeval..
Več

LOVKO Kornelija

Profesorica glasbe
Kornelija Lovko je svoj študij posvetila glasbeni pedagogiki in tako diplomirala na Pedagoški fakulteti v Mariboru, z diplomskim delom “CITRE”, ter pridobila naziv profesorica..
Več

MAČEK Jernej (nadomeščanje prof. Medena)

Jernej Maček je z igranjem trobente začel pri 7 letih. Osem razredov nižje glasbene šole je obiskoval v Laškem pri profesorju Marku Razboršku. Že v nižji glasbeni šoli je pokazal velik talent..
Več

MALAVAŠIČ Primož

Akademski cerkveni glasbenik, profesor glasbe in glasbenik harmonikar / Specialist managementa v izobraževanju
PRIMOŽ MALAVAŠIČ je po končanem študiju harmonike na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani ter orgel na Orglarski šoli v Ljubljani svoje znanje na področju orgel, klavirja in..
Več

MALJUGA Klara

Magistrica akademska glasbenica in zborovska dirigentka
Klara Maljuga je aktualna zmagovalka lanskega državnega tekmovanja mladih zborovskih dirigentov Zvok mojih rok v Mariboru. Leta 2019 je s posebno pohvalo zaključila študij zborovskega dirigiranja..
Več

MEDEN Matjaž (odsoten)

Akademski glasbenik trobentar in profesor trobente
Matjaž Meden, rojen v Postojni, je prag Glasbene šole Frana Gerbiče v Cerknici prestopil z 9 leti, ko je pričel z igranjem trobente v razredu učitelja Miroslava Srbinoviča. Z željo po..
Več

MEGLIČ Miha

Akademski glasbenik kitarist in profesor kitare
Miha Meglič je rojen v Ljubljani, kjer je obiskoval nižjo glasbeno šolo. Šolanje je nadaljeval na SGBŠ v Ljubljani (smer saksofon pri prof. Matjažu Drevenšku). Trenutno končuje študij kitare..
Več

MLINARIĆ Vladimir

Akademski glasbenik pianist, akademski glasbenik pianist specialist in profesor klavirja
Vladimir Mlinarić je rojen v Puli (Hrvaška). Študiral v Ljubljani in na Dunaju (Z. Novak in L. Brumberg). Dobitnik nekaj nagrad na nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih. Kot koncertant obiskal..
Več

PELIKAN Lara

magistrica akademska glasbenica harfistka
Lara Pelikan je svojo glasbeno pot začela pri osmih letih v glasbeni šoli Celje. Skozi osnovno in  srednjo stopnjo jo je poučevala prof. Erika Frantar. V letu 2012 je zaključila nižjo glasbeno..
Več

PRIJATELJ Marko

Akademski glasbenik fagotist in profesor fagota
Marko Prijatelj je bil rojen v Mariboru. Za glasbo se je navdušil v KUD-u Jože Hermanko v Mariboru, kjer se je učil kitaro in igral 10 let v tamburaški skupini, ki je spremljala folkloro. Po..
Več

PUPIS Vid

Akademski glasbenik klarinetist in profesor klarineta
Klarinetist Vid Pupis je glasbeno znanje pridobival v GŠ Logatec (prof. Marjan Grdadolnik),  na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani (prof. Igor Karlin in prof. Alojz  Zupan) in na..
Več

SIMIĆ Sašo

Sašo Simić - profesor klavirja   Rodil se je v Ljubljani. Študij klavirja na Akademiji za glasbo UL je začel pri prof. Aciju Bertonclju, diplomiral je pri prof. Vladimirju Mlinariću. Kot..
Več

TEKAVEC MIHEVC Marjetka

Glasbenica violinistka
Srednjo glasbeno in baletno šolo, smer godala-violina, ter vzporedno II. Gimnazijo sem z odliko končala v Ljubljani. Nato sem študij violine nadaljevala na Akademiji za glasbo v Ljubljani, v..
Več

TREVEN Janez

Akademski glasbenik oboist
Janez Treven je nižjo in srednjo glasbeno šolo obiskoval v Ljubljani, kjer je najprej igral harmoniko in nato še oboo v razredu prof. Boža Ruglja. Na Glasbeni Akademiji v Ljubljani je končal..
Več

TROBEC Taja

Akademska glasbenica pozavnistka in profesorica pozavne
Taja Trobec se je rodila leta 1990 v Kopru. Z desetimi leti je pričela igrati pozavno na GŠ Izola pri prof. Albertu Kolblu. Šolanje je nadaljevala na Umetniški gimnaziji Koper pri istem..
Več

TUREK Ajda Stina

Magistrica sodobnega nastopanja in glasbene produkcije
Ajda Stina Turek je z najvišjimi ocenami – Summa Cum Laude leta 2018 diplomirala iz Vocal performance na Berklee College of Music v Bostonu, ZDA. Sedaj mlada jazz pevka in skladateljica je leta..
Več

TURK Tjaša

Akademska glasbenica pianistka, akademska glasbenica pianistka specialistka in profesorica klavirja
Tjaša Turk je svojo glasbeno pot je začela na GŠ Vrhnika pri prof. Renati Bauer in nadaljevala pri prof. Lidiji -Malahodky- Haas na SGBŠ Ljubljana.  Na Akademiji za glasbo v Ljubljani, je leta..
Več

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli