Preveri katere inštrumente učimo?

Program

Učitelji

Učiteljski zbor Glasbene šole Logatec je v povprečju mlad in visoko strokovno usposobljen, poleg tega se učitelji vsako leto še dodatno izobražujejo v okviru seminarjev stalnega strokovnega izpopolnjevanja in skozi druge različne oblike izobraževanja tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

 

Učiteljski zbor v šolskem letu 2021/2022 sestavljajo naslednje učiteljice in učitelji:

 

ALBREHT Matjaž

Akademski glasbenik flavtist in profesor flavte
Matjaž Albreht je bil rojen  v Ljubljani. Končal je AG v Ljubljani (učil se je pri A. Velkavrh, J. Pogačnik, F. Rupel, R. Pok, B. Šurbek). Sodeloval je kot flavtist, piccolist, tolkalist in..
Več

AVŠIČ Matej - trenutno odsoten (nadomešča N. Nahtigal)

Akademski glasbenik violinist in profesor violine
Matej Avšič je z odliko leta 2004 diplomiral iz umetniške smeri − violina, v razredu prof. Dejana Bravničarja, na Akademiji za glasbo v Ljubljani.   Od leta 2004 do 2019 zaposlen v..
Več

AVŠIČ Peter

Akademski glasbenik violončelist in profesor violončela
Violončelist – Peter Avšič je junija 2006 z odliko diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu profesorja Cirila Škerjanca.  Na številnih državnih in mednarodnih tekmovanjih je..
Več

BEZGET Igor

Glasbenik, jazz kitarist
Igor Bezget – leta 1968 rojen kitarist in avtor, že nekaj let zelo uspešno deluje na domači sceni improvizirane glasbe, jazza ter etno glasbe. Z glasbo se je začel ukvarjati v poznih..
Več

BIZJAK Polona

Akademska pianistka in profesorica klavirja
Polona Bizjak je akademska pianistka in profesorica klavirja, rojena 23. 11. 1982. Na Akademiji za glasbo v Ljubljani je doštudirala umetniško in pedagoško smer, pri prof. Tatjani Ognjanovič,..
Več

FILIPIČ Neža

Akademska glasbenica violinistka in profesorica violine
Neža Filipič (1983) je svojo glasbeno pot začela na vrhniški glasbeni šoli pri profesorici Darinki Fabiani, jo nadaljevala na Srednji glasbeni šoli v Ljubljani pri profesorju Miroslavu..
Več

GOTAR Alenka

Magistrica glasbe
Alenka Gotar (rojena 23. 8. 1977) je ena najbolj prepoznavnih pevk v Sloveniji, operna pevka, ki je prva v Sloveniji uvedla povezavo/crossover pop-opere.   Izhaja iz Domžal, natančneje iz Rodice,..
Več

GRDADOLNIK Marjan

Akademski glasbenik klarinetist in profesor klarineta
T: 01 / 759 07 36
Marjan Grdadolnik se uvršča v novo generacijo slovenskih pedagogov in dirigentov.   Najprej je končal študij klarineta na Akademiji za glasbo pri prof. Alojzu Zupanu in prof. Jožetu Kotarju,..
Več

IPAVEC Nataša

baletka
Nataša Ipavec se je rodila leta 1992 v Postojni. Z baletnim izobraževanjem je začela leta 1996 na GŠ Ajdovščina pod okriljem mentorja Sergeja Semenjuka. Po končani nižji baletni šoli je..
Več

JANJIĆ Lidija

Predmetna učiteljica glasbene vzgoje
Sem Lidija Janjić. Moje glasbeno šolanje je potekalo v Mariboru, kjer sem na Pedagoški akademiji iz smeri glasbenega pouka tudi diplomirala. Na Glasbeni šoli Logatec poučujem Nauk o glasbi že..
Več

JERONČIČ Luka

Akademski glasbenik harmonikar in profesor harmonike
Študij: pouk harmonike na Glasbeni šoli Postojna ter pri prof. Viliju Ošlaju na Vrhniki Srednja glasbena in baletna šola v Ljubljani (prof. Ernö Sebastian) 2002 do 2007 študent harmonike na..
Več

KOMPARE VOLASKO Nina

Magistra umetnosti (petje) in profesorica angleščine ter latinščine
Nina Kompare Volasko je s študijem petja začela v razredu Marcosa Bajuka na SGBŠ v Ljubljani, kjer je diplomirala leta 1999 in bila leta 2000 dobitnica Škerjančeve nagrade. Študij je nadaljevala..
Več

KRŽMANC Andrea

Akademska glasbenica flavtistka in profesorica flavte
Andrea Kržmanc (1984) je svojo glasbeno pot pričela na Glasbeni šoli v Mariboru, kjer je nižjo glasbeno in umetniško gimnazijo končala leta 2003 v razredu prof. Violete Ozvatič. Nato..
Več

LOŠTREK Luka

Akademski glasbenik saksofonist in profesor saksofona
Luka Loštrek je z igranjem saksofona pričel na glasbeni šoli Logatec pri prof. Matjažu Albrehtu. Srednjo šolo je obiskoval v Ljubljani pri prof. Matjažu Drevenšku, pri katerem je nadaljeval..
Več

LOVKO Kornelija

Profesorica glasbe
Kornelija Lovko je svoj študij posvetila glasbeni pedagogiki in tako diplomirala na Pedagoški fakulteti v Mariboru, z diplomskim delom “CITRE”, ter pridobila naziv profesorica..
Več

MALAVAŠIČ Primož

Akademski cerkveni glasbenik, profesor glasbe in glasbenik harmonikar / Specialist managementa v izobraževanju
Primož Malavašič je svojo glasbeno pot začel kot učenec harmonike v Glasbeni šoli Vrhnika. Nadaljeval jo je kot dijak in študent harmonike, orgel, cerkvene glasbe in glasbene pedagogike na..
Več

MEDEN Matjaž

Akademski glasbenik trobentar in profesor trobente
Matjaž Meden, rojen v Postojni, je prag Glasbene šole Frana Gerbiče v Cerknici prestopil z 9 leti, ko je pričel z igranjem trobente v razredu učitelja Miroslava Srbinoviča. Z željo po..
Več

MEGLIČ Miha

Akademski glasbenik kitarist in profesor kitare
Miha Meglič je rojen v Ljubljani, kjer je obiskoval nižjo glasbeno šolo. Šolanje je nadaljeval na SGBŠ v Ljubljani (smer saksofon pri prof. Matjažu Drevenšku). Trenutno končuje študij kitare..
Več

MODER Jani

Akademski glasbenik kitarist
Jani Moder sodi med vodilne slovenske jazz ustvarjalce. Rodil se je v Kuala Lumpurju, Maleziji in se pri treh letih z družino preselil nazaj v Slovenijo. Pri osmih letih je pričel igrati klasično..
Več

NAGODE Janja

Magistrica profesorica glasbene pedagogike
Janja Nagode je glasbeno pot začela v Glasbeni šoli Logatec, kjer se je učila klavirja pri profesorjih Mirjani Zeljić in Klemnu Golnerju. V času svojega šolanja je na klavirskih tekmovanjih..
Več

NAHTIGAL Neža

glasbenica violinistka
Neža Nahtigal, rojena v Ljubljani, je z učenjem violine začela v glasbeni šoli Frana Gerbiča Cerknica.Osnovno glasbeno šolo je končala pod mentorstvom učiteljice Mojce Brank in leta 2014 s..
Več

PELIKAN Lara

harfistka
Lara Pelikan je svojo glasbeno pot začela pri osmih letih v glasbeni šoli Celje. V prvem razredu je bila učenka prof. Daliborja Bernatoviča, nato pa jo je skozi osnovno in srednjo stopnjo..
Več

PRIJATELJ Marko

Akademski glasbenik fagotist in profesor fagota
Marko Prijatelj je bil rojen v Mariboru. Za glasbo se je navdušil v KUD-u Jože Hermanko v Mariboru, kjer se je učil kitaro in igral 10 let v tamburaški skupini, ki je spremljala folkloro. Po..
Več

PUPIS Vid

Akademski glasbenik klarinetist in profesor klarineta
Klarinetist Vid Pupis je glasbeno znanje pridobival v GŠ Logatec (prof. Marjan Grdadolnik),  na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani (prof. Igor Karlin in prof. Alojz  Zupan) in na..
Več

REPAR LOMOVŠEK Špela - porodniški dopust (nadomešča N. Ipavec)

Baletna plesalka
Špelo Repar Lomovšek balet spremlja že od otroštva. Po končani Srednji baletni šoli je zaključila študij baleta na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani - smer Višja baletna šola..
Več

SIMIĆ Sašo

Sašo Simić - profesor klavirja   Rodil se je v Ljubljani. Študij klavirja na Akademiji za glasbo UL je začel pri prof. Aciju Bertonclju, diplomiral je pri prof. Vladimirju Mlinariću. Kot..
Več

TEKAVEC MIHEVC Marjetka

Glasbenica violinistka
T: 01 / 759 07 34
Srednjo glasbeno in baletno šolo, smer godala-violina, ter vzporedno II. Gimnazijo sem z odliko končala v Ljubljani. Nato sem študij violine nadaljevala na Akademiji za glasbo v Ljubljani, v..
Več

TREVEN Janez

Akademski glasbenik oboist
T: 01 / 759 07 35
Janez Treven je nižjo in srednjo glasbeno šolo obiskoval v Ljubljani, kjer je najprej igral harmoniko in nato še oboo v razredu prof. Boža Ruglja. Na Glasbeni Akademiji v Ljubljani je končal..
Več

TROBEC Taja

Akademska glasbenica pozavnistka in profesorica pozavne
Taja Trobec se je rodila leta 1990 v Kopru. Z desetimi leti je pričela igrati pozavno na GŠ Izola pri prof. Albertu Kolblu. Šolanje je nadaljevala na Umetniški gimnaziji Koper pri istem..
Več

ZORKO Matjaž

Akademski glasbenik kontrabasist in profesor kontrabasa
Kontrabasist Matjaž Zorko je leta 2002 diplomiral na ljubljanski Akademiji za glasbo pri profesorju Igoju Bittnerju. Izpopolnjeval se je na mojstrskih tečajih doma, kakor tudi v tujini (prof. Z...
Več

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli