Mentorji

Umetniški vodja Pihalnega orkestra Veris − PUPIS Lev

Lev Pupis, eden vodilnih klasičnih slovenskih saksofonistov je študiral na Dunaju, v Parizu in Ljubljani, kjer je zaposlen na Konservatoriju za glasbo in balet. Od leta 2018 saksofon poučuje tudi..
Več

Umetniški vodja Godalnega orkestra Veris – AVŠIČ Matej

Matej Avšič, akademski glasbenik violinist in profesor violine, je z odliko leta 2004 diplomiral iz umetniške smeri − violina, v razredu prof. Dejana Bravničarja, na Akademiji za glasbo v..
Več

Dirigent Slovenskega pihalnega orkestra Veris − PUPIS Vid

Klarinetist Vid Pupis je v času šolanja na različnih tekmovanjih prejel več nagrad, med drugim študentsko Prešernovo nagrado in v letih 2004 in 2006 nastopil v vlogi solista z RTV simfoničnim..
Več

ANGELOVA Božena

Violinistka Božena Angelova je svojo glasbeno pot začela v rodnem Mariboru. Prvi stiki z glasbo so bili ob očetu violinistu in ob mami, ki se ljubiteljsko ukvarja z glasbo nekako samoumevni, prve..
Več

AVŠIČ Ana

Profesorica violine.
Več

AVŠIČ Peter

Akademski glasbenik violončelist in profesor violončela. Violončelist Peter Avšič je junija 2006 z odliko diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu profesorja Cirila Škerjanca. Na..
Več

BUTTUS Roberto

Roberto se s pihali in trobili ukvarja od leta 1991. Od leta 1999 dalje se je izpopolnjeval v popravljalskih delavnicah najbolj priznanih evropskih izdelovalcev pihal kot so Buffet Crampon, Selmer,..
Več

DUKARIČ Martin

Rodil se je 8. 7. 1983 v Ljubljani.   Svoje glasbeno šolanje je začel leta 1994/95, ko je postal učenec Glasbene šole Ljubljana Moste – Polje, in sicer pri prof. Jožetu Balažicu. Na SGBŠ..
Več

FILIPIČ Neža

Neža Filipič (1983) − akademska glasbenica violinistka in profesorica violine je svojo glasbeno pot začela na vrhniški glasbeni šoli pri profesorici Darinki Fabiani, jo nadaljevala na..
Več

LOŠTREK Davor

Davor Loštrek je leta 1997 začel obiskovati nižjo glasbeno šolo v Logatcu pri prof. Luki Loštreku, v letu 2001 nadaljeval pri prof. Betki Bizjak Kotnik, pri kateri je ostal do zaključka..
Več

NAGODE Janja

Janja Nagode je v letu 2015 z dvema samostojnima tolkalnima koncertoma zaključila šolanje na Konservatoriju za glasbo v Ljubljani pri profesorju Jožetu Bogolinu, uspešno opravila sprejemni izpit..
Več

PETOHLEB Primož

Primož Petohleb je svoje glasbeno šolanje začel na glasbeni šoli v Postojni. To je nadaljeval na koservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani ter na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer je leta..
Več

PUPIS Metka

Klarinetistka Metka Pupis, diplomantka Akademije za glasbo v Ljubljani (razred prof. Jože Kotar), je zaposlena kot učiteljica v Glasbeni šoli Vrhnika. Vodi šolski pihalni orkester. Je članica..
Več

REŠČIČ Nina

Nina Reščič je svojo glasbeno pot začela v GŠ Domžale pri prof. Lilijani Kocman in nadaljevala na Srednji glasbeni šoli v razredu prof. Jožeta Pogačnika. Po maturi na Škofijski klasični..
Več

TEKAVEC MIHEVC Marjetka

Glasbenica violinistka.   Srednjo glasbeno in baletno šolo, smer godala-violina, ter vzporedno II. Gimnazijo sem z odliko končala v Ljubljani. Nato sem študij violine nadaljevala na Akademiji za..
Več

VRŠČAJ Tina

Tina Vrščaj je akademska glasbenica violinistka in profesorica violine. Na Akademiji za glasbo v Ljubljani je diplomirala leta 2012 v razredu prof. Monike Skalar, istega leta pa tudi na Filozofski..
Več

ZORKO Matjaž

Akademski glasbenik kontrabasist in profesor kontrabasa    Kontrabasist Matjaž Zorko je leta 2002 diplomiral na ljubljanski Akademiji za glasbo pri profesorju Igoju Bittnerju. Izpopolnjeval se je..
Več

ŽUST Andrej

Andrej Žust (1984) je končal nižjo glasbeno šolo v rodnem Logatcu pri prof. Janezu Polancu, šolanje je nadaljeval na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani pri prof. Metodu Tomacu in nato..
Več

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli