Preveri katere inštrumente učimo?

Program

ODSOTNOST UČITELJEV

ČESTITKE - Temsig - citre

Za nami so že prvi nastopi tekmovalcev letošnjega Temsig-a. Med njimi so tudi naše citrarke, ki so dosegle odlične rezultate. Vsem učenkam in..

53. tekmovanje TEMSIG

53. tekmovanje mladih slovenskih glasbenikov TEMSIG     Letošnje tekmovanje TEMSIG bo med drugim potekalo tudi na naši..

Opereta Špedicija Stradivarius

V okviru praznovanja 50 letnice naše glasbene šole, smo v mesecu maju preimerno predstavili novo slovensko opereto Špedicija Stradivarius. Za vse,..

ČESTIKE - tekmovanje BALTEK

Od 1. - 3. februarja 2024 je v Lendavi potekalo 16. tekmovanje mladih slovenskih baletnih plesalcev, kjer je nastopila tudi naša učenka Lena Pupis..

SREČNO 2024! :)

Nastop Eve Rošar

Naša učenka 2. razreda petja, Eva Rošar, je v četrtek, 5. oktobra 2023, pod okriljem mentorice Nine Kompare Volasko in pianista Nala Frankoviča..

ČESTITKE - tekmovanje Harfenfestival Arpa GRAZiosa

Pa imamo že prve odlične rezultate tekmovanj naših učencev :) Tekmovanja Harfenfestival Arpa GRAZiosa sta se v petke, 29.9.2023, v Gradcu..

Prireditev ŽivŽav

V soboto, 16. septembra 2023, je Mlajši godalni orkester in Godalni orkester Veris skupaj z godalnima orkestroma iz Glasbene šole Kranj in..

MLADINSKI PEVSKI ZBOR

Spoštovani! Vse naše učence in seveda tudi zunanje, v starosti od 10 - 15 let vabimo na avdicijo za novi mladinski zbor, ki bo v PONEDELJEK, 11...

ČESTITKE - Koroško klavirsko tekmovanje

Naše učenke Anika Klavžar in Ema Stojko (mentorica Janja Nagode) ter Tinkara Koželj in Tamara Đekić (mentorica Polona Bizjak) so tekmovale na..

ČESTITKE - Concorso internazionale musicale “Giovani talenti” citta di Gorizia

Ta teden so se solo pevka Tija, njena mentorica Nina in korepetitor Primož odpravili še na eno tekmovanje, in sicer so šli v Italijo, natančneje..

ČESTITKE - tekmovanje Stojan Stojanov Gančev

V ponedeljek, 22. maja 2023 so se solo pevka Tija, njena mentorica Nina in korepetitor Primož odpravili v Zagreb na tekmovanje solo pevcev Stojan..

ČESTITKE - 3. mednarodno tekmovanje Bolero

Letos je na Muti potekalo že 3. mednarodno tekmovanje BOLERO, na katerrem sta v disciplini TOLKALA nastopala tudi 2 naša učenca in dosegla..

ČESTITKE - 11. mednarodno tekmovanje Palmanova

Na 11. International Musical Competition Citta di Palmanova so nastopili 3 naši učenci: David Avšič (violina), Ema Avšič (violina) in Klara..

Opereta ŠPEDICIJA STRADIVARIUS

Letošnje leto je za našo šolo jubilejno leto - praznujemo namreč 50 let obstoja, 50 let čudovitih učencev, učiteljev, dobrih koncertev in..

ČESTITKE - 6. mednarodno tekmovanje Društva harfistov Slovenije

Društvo harfistov Slovenije je letos organiziral že 6. mednardono tekmovanje mladih harfistov. Tekmovanja so se udeležili tudi 3 naši učenci in..

ČESTITKE - Tekmovanje World Open Online Music Competition

Naše mlade glasbenice so nastopile na  World Open Online Music Competition  in osvojile čudovite nagrade.   Učenkam, mentoricama in..

ČESTITKE - Temsig

Na 52. tekmovanje mladih glasbenikov Republike Slovenije TEMSIG se je prijavilo kar nekaj naših učencev iz različnih kategorij.   Na tekmovanju..

Naša harfista na dogodkih v Občini Logatec

Naši učenci ne nastapajo samo na koncertih, ki jih organizira Glasbnea šola Logatec, ampak gostujejo in predvsem skrbijo za glasbeno podlago in..

1. KLAVIRSKO TEKMOVANJE

V petek, 12. maja 2023, bomo na Glasbeni šoli Logatec PREMIERNO organizirali 1. interno KLAVIRSKO TEKMOVANJE.   Tekmovanje bo namenjeno vsem..

Glasba pomirja... :)

Prejšnji teden je Glasbeno šolo Logatec obiskala ekipa RTV Slovenije, kjer je posnela kratek, a čudovit posnetek z učenkami violine in Matejem..

ČESTITKE - 5. mednarodno tekmovanje EMONA 2023

Ta teden se je za naše učenke Nelo, Tariso in Niko začel čudovito :)Nastopile so namreč na 5. mednarodnem tekmovanju mladih pihalcev EMONA 2023..

Nakup novega klavirja v Rovtah

 Ob prehodu iz starega v novo leto si ponavadi začrtamo nove cilje, želje in ideje ter ocenimo, kako smo preživeli iztekajoče se leto, kaj bi..

Koncert učiteljev - foto utrinki s koncerta

V letošnjem šolskem letu Glasbena šola Logatec praznuje svojih častitljivih 50 let.  V ta namen smo 1. decembra 2022 s koncertom učiteljev..

Festival Glas mladih

  ISKRENE ČESTITKE VSEM SODELUJOČIM! :)

Slovenski koncert v Slovenski filharmoniji

Pihalni orkester in projektni pevski zbor Glasbene šole Logatec je na povabilo Pihalnega orkestra Logatec nastopil v soboto, 22. 10.2022 v Kozinovi..

GLASBENA ŠOLA LOGATEC PRAZNUJE 50 LET

Drage učenke in učenci, spoštovani starši in vsi ostali obiskovalci,   10. oktobra je minilo 50 let, ko je takratna Skupščine občine Logatec..

Koncert Tartinijeva duša v Semiču

V soboto, 1. oktobra 2022, na svetovi dan glasbe, je KC Semič in Glasbena šola Črnomelj pripravila koncert Tartinijeva duša.   Vlada je..

Glasbena šola in Radijski ringaraja :)

V soboto, 30. julija 2022, sta naši učenki Lena Pupis in Ana Julija Štih skupaj z ravnateljem Primožem Malavašičem obiskovali prvi program in..

Baletna predstava PIKA NOGAVIČKA

Baletni oddelek GŠ Logatec je v torek, 17. maja 2022 in sredo, 18.maja 2022 pod mentorstvom učiteljice Nataše Ipavec pripravil baletno predstavo z..

Muzikal SNEGULJČICA

Učenci logaških osnovnih šol so si v prejšnjih dneh ogledali čudovito glasbeno komedijo,   MUZIKAL SNEGULJČICA.   V muziklu so nastopili..

Delavnica za nizka trobila

V sodelovanju z JSKD - OI Logatec in Kulturnim društvom Pihalni orkester Logatec smo v soboto, 19. marca 2022, organizirali DELAVNICO ZA NIZKA..

ČESTITKE - Temsig

V ponedeljek, 7. marca 2022, se je začelo 51. tekmovanje mladih glasbenikov Republike Slovenije TEMSIG.   Tekmovanje je potekalo za discipline..

Se VIDimo? - video s koncerta

Se spomnite slavnostnega koncerta ob 40-letnici glasbenika Vida Pupisa z naslovom Se VIDimo?, ki je bil 23. oktobra 2021 v Športni dvorani..

Naši učenci tudi v času šole na daljavo ne počivajo... :)

Učenki oddelka za JRP petje, Estera Stojko in Nastja Rudolf, sta v času glasbene šole na daljavo pod mentorstvom čudovite Alenke GOTAR posneli..

Popestritev glasbene šole na daljavo naših učencev :)

Noben poljub, ki ga daš otroku, ni izgubljen, ne izraz veselja, ne dotik v pomiritev, nobena pesem, nobena zgodba o čudesih. Vse to..

Spletni decembrski koncerti na enem mestu

  ... koncerte so zamenjali spletni nastopi, stole v dvorani pa domači naslonjači...   Učenci Glasbene šole Logatec so s svojo vztrajnostjo..

Spletni nastop učencev iz razreda JRP kitara učitelja Igorja Bezgeta

Pozdravljeni učenci, učenke, starši, stari starši, strici, tete, prijatelji...   V torek ob 16.uri so nas s svojim znanjem, čarom in učenjem..

Filmsko glasbeni večer - spletni nastop pianistov

Dragi starši, stari starši, učenci, prijatelji, tete, strici...   V ponedeljek, 21.12.2020 ob 19.uri ste si lahko na naši facebook strani..

Srečno 2021 :)

VOŠČILNICA :)  

Sobotni online večer pop-rock mega hitov in evergreenov

Dragi učenci, učenke, starši, stari starši, prijatelji... in navsezadnje - dragi ljubitelji dobre glasbe,   v soboto, 19.12.2020 ob 18.uri ste..

8. teden glasbene šole na daljavo...

Drage učenke in učenci,   glasbena šola na daljavo poteka že 8. teden...   Verjamemo, da vam gre učenje kljub drugačnemu načinu dela,..

Festival VERIS 2021

Logaški glasbeni festival Veris je ugledal luč sveta v letu 2001 in do leta 2012 potekal vsako leto.   Po nekaj letih premora smo avgusta letos..

Podaljšanje JESENSKIH POČITNIC - do 8.11.2020

Spoštovane učenke in učenci ter starši!   Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je skladno s pristojnostmi dne    30.10.2020..

ČESTITKE - 8. MEDNARODNO PEVSKO TEKMOVANJE "LAV MIRSKI 2020"

Od 16. do 18. oktobra 2020 je v Osijeku na Hrvaškem potekal 8. MEDNARODNO PEVSKO TEKMOVANJE "LAV MIRSKI 2020", ki je letos zaradi situacije s..

16.10.1972... začetki Glasbene šole Logatec

16. oktober 1972... datum, ko so se začele pisati zgodbe Glasbene šole Logatec.     Takratna Skupščina Občine Logatec je na predlog svojega..

5. oktober - SVETOVNI DAN UČITELJEV

 ALI STE VEDELI?   Svetovni dan učiteljev je na Mednarodni konferenci o izobraževanju leta 1993 v Ženevi razglasil UNESCO. Praznik se..

1. oktober - SVETOVNI DAN GLASBE

1. oktober - SVETOVNI DAN GLASBE   Leta 1975 je Mednarodni glasbeni svet (International Music Council - IMC) prvič dal pobudo za praznovanje..

HIŠNI RED

Spoštovani,   objavljamo hišni red:   1. Vstop v šolo je dovoljen izključno učenkam in učencem ter zaposlenim.   2. Druge osebe v šolo..

ČESTITKA za uvrstitev v finale

Iskrene čestitke učenki Živi Gantar za uvrstitev v finale tekmovanja Slovenska nota 2020!       Srečno v finalu!    

Zaključni koncert Festivala AS na Bledu

poštovani!   Prav v veliko veselje nam je, da lahko z vami delimo posnetek zaključnega koncerta Festivala AS na Bledu in ob tem tudi intenzivni..

Danijel Štih osvojil zlato plaketo!

ČESTITKA    Naš učenec Danijel Štih je prejel zlato plaketo na 49. tekmovanju mladih glasbenikov RS, v kategoriji 1. b -..

Priprave na Festival Veris že v polnem teku!

ODPRTE PRIJAVE NA FESTIVAL VERIS! Mentorji Mladinskega pihalnega orkestra VERIS so že v polnih pripravah na izvedbo Mladinskega pihalnega orkestra..

Čestitka za napredovanje na 49. državno tekmovanje TEMSIG!

Naš učenec Danijel Štih se je uvrstil na državno tekmovanje!   V četrtek 6. 2. 2020 je v Laškem potekalo 23. predtekmovanje mladih..

Lepe praznike in srečno 2020!

  VOŠČILNICA      

Glavni vhod zopet odprt

Vstop v Glasbeno šolo Logatec je zopet mogoč skozi glavni vhod.   Hvala za vašo strpnost v preteklih dneh.

Začasni vhod v Glasbeno šolo Logatec

  Spoštovani učenci, spoštovani starši!   Obveščamo vas, da bo zaradi del vstop v Glasbeno šolo Logatec mogoč skozi začasni vhod pri..

Harfisti uspešni na 5. mednarodnem tekmovanju Društva harfistov Slovenije v Velenju, 26.10.2019

  Na 5. mednarodnem tekmovanju Društva harfistov Slovenije v Velenju so trije naši učenci prejeli bronasto plaketo, v kategoriji A - keltska..

Publikacija Glasbene šole Logatec

Spoštovane učenke, učenci in starši!   Na naši spletni strani si lahko ogledate elektronsko Publikacijo Glasbene šole Logatec 2020/2021 in..

Utrinki iz intenzivnih vaj Mladinskega zbora Glasbene šole Logatec

V soboto in nedeljo, 12. in 13. oktobra 2019, so se člani Mladinskega pevskega zbora GŠ Logatec odpravili na intenzivne vaje v CŠOD Vojsko. Dva..

VELIKI USPEHI BALETNEGA ODDELKA GLASBENE ŠOLE LOGATEC

Učenke baletnega oddelka GŠ Logatec si za vsako šolsko leto poleg rednih nastopov v šoli, na območni in regijski reviji, zadajo cilj na oder..

Gostovanje Pihalnega orkestra GŠ Logatec v Švici

 Učenci Glasbene šole Logatec, ki muzicirajo v šolskem pihalnem orkestru, so se na povabilo godbenih prijateljev iz švicarskega Gelterkindna..

KLASIČNO, MLADOSTNO IN ...ŽIVO! Predstavitev GŠ Logatec na Radiu Koper

Spoštovani učenci, učenke, starši, stari starši in vsi ljubitelji dobre glasbe.... :)   V četrtek, 16. maja 2019 ob 20.uri, je bila v Studiu..

Predstavitev GŠ Logatec - V ŽIVO na Radiu Koper

Spoštovani učenci, učenke, starši, stari starši in vsi ljubitelji dobre glasbe.... :)   V četrtek, 16. maja 2019 ob 20.uri,  bomo imeli v..

ČESTITKE -10 .CONCORSO INTERNAZIONALE GIOVANI MUSICISTI "ANTONIO SALIERI"

V nedeljo, 14. aprila 2019 je v Italiji potekal 10 .CONCORSO INTERNAZIONALE  GIOVANI MUSICISTI "ANTONIO SALIERI", kjer so nastopili tudi naši..

Tekmovanje mladih glasbenikov primorske - HARMONIKA - rezultati naših učencev

Dva učenca naše Glasbene šole sta se v soboto, 13. aprila 2019 udeležila Regisjkega tekmovanja mladih glasbenikov Primorske - HARMONIKA, ki je..

TEMSIG - rezultati naših učencev

Nekaj učencev naše Glasbene šole se je od 4. - 15. marca 2019 udeležilo 48. tekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije, ki je potekalo po..

TEMSIG - uspeh naših učencev

V preteklem tednu se je nekaj učencev naše Glasbene šole udeležilo 22. predtekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije, ki je potekalo po..

22. predtekmovanje mladih glasbenikov Republike Slovenije - REZULTATI

Na Glasbeni šoli Logatec je včeraj, 4. februarja 2019 in danes, 5. februarja 2019 potekalo 22. predtekmovanje mladih glasbenikov Republike..

Srečno 2019 :)

Veselo praznovanje božično novoletnih praznikov in vse dobro v novem letu 2019 vam želi kolektiv GLASBENE ŠOLE LOGATEC  

Urnik OTROŠKEGA in MLADINSKEGA pevskega zbora

Spoštovani učenci, učenke in starši!   Obveščamo vas o spremembi termina otroškega pevskega zbora, in sicer bo OTROŠKI pevski..

Mladinski pevski zbor GŠ Logatec začel z delovanjem...

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!   Z veseljem sporočam, da je novi Mladinski zbor Glasbene šole Logatec začel z delovanjem. Zelo..

!!! NOVO!!! Mladinski pevski zbor GŠ Logatec

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!   Vabimo vas v novoustanovljeni mladinski zbor (10-15 let) Glasbene šole Logatec.   Zbor, ki ne..

Otroški pevski zbor s Tanjo ŽAGAR

V novem šolskem letu se nam je ponovno pridružila vodilna pevka slovenske zabavne glasbe, Tanja ŽAGAR.   Zaradi izjemnih dosežkov, uspehov in..

GLASBI PREDANI - nagovor ravnatelja ob vstopu v novo šolsko leto

Drage učenke in učenci, spoštovani starši,   pred nami je novo šolsko leto 2018/2019, v katerega vstopamo po sproščujočih počitnicah...

Program JRP petje z Alenko GOTAR

V šolskem letu 2018/2019 se bo našemu kolektivu pridružila ena najbolj prepoznavnih pevk v Sloveniji Alenka GOTAR, operna pevka, ki je z zmago na..

Koroško klavirsko tekmovanje

V Glasbeni šoli Radlje ob Dravi je od 25. - 28. maja 2018 potekalo 8. mednarodno Koroško klavirsko tekmovanje, ki so se ga udeležili tudi 4..

Baletna predstava Babica gre na jug

V mesecu maju so učenke in učenec baleta Glasbene šole Logatec pod okriljem učiteljice Špele Repar Lomovšek 4 krat uprizorili letno produkcijo..

Literarni večer "Rože besed skozi foto pogled"

V četrtek, 17. maja 2018, je pod okriljem literarnega društva Zeleni oblaki v sodelovanju z avtorico fotografij Miro Kreč v Grajskem parku v..

ČESTITKE -1 .CONCORSO INTERNAZIONALE MUSICALE GIOVANI TALENTI

V nedeljo, 29. aprila 2018 je v Gorici v Italiji potekal 1. Concorso Internazionale Musicale GIOVANI TALENTI, kjer sta nastopili 2 odlični učenki..

Območna plesna revija in revija pevskih zborov

12. aprila 2018 je v Jožefovi dvorani potekala 50. območna revija otroških in mladinski pevskih zborov, ki ga je organiziral JSKD OI Logatec. Na..

SVIRÉL 2018 - rezultati naših učencev in foto utrinek

Nekaj učencev naše Glasbene šole se je udeležilo mednarodnega glasbenega tekmovanja Svirél 2018, ki je potekalo v Vili Vipolže, na gradu..

Abonma "MLADI ZA MLADE"

Abonma "Mladi za mlade" v šolskem letu 2017/2018 se je prejšnji teden zaključil. Na njih so nastopali čudoviti glasbeniki.   Na 1. koncertu se..

Pianistična delavnica s Tadejem Horvatom

Preteklo soboto, 24. marca 2018, smo v okviru projekta LAS s CILjem v dvorani Glasbene šole Logatec organizirali klavirski seminar z odličnim..

Intenzivni vikend pihalnega in kitarskega orkestra

V soboto, 17. marca 2018,  zjutraj smo prispeli v CŠOD Gorenje pri Zrečah, kjer sta pihalni in kitarski orkester Glasbene šole Logatec imela..

Obisk otrok iz vrtca in predstavitev GŠ Logatec

Torek in sredo so nas v Glasbeni šoli Logatec obiskali otoci iz logaških vrtcev, v četrtek pa so si dislocirano enoto naše šole v Rovtah ogledali..

Glasbeno tekmovanje SVIREL 2018

Nekateri učenci naše Glasbene šole se bojo od 12. marca do 8. aprila udeležili mednarodnega glasbenega tekmovanja Svirél.   V 10ih letih je..

Nastop učencev orgel glasbenih šol primorske

V ponedeljek, 12.02.2018 je na Glasbeni šoli v Novi Gorici potekal nastop učencev orgel primorskih glabenih šol. Na njem je nastopila tudi naša..

21. Regijsko tekmovanje mladih glasbenikov okolice Ljubljane in Zasavja - REZULTATI

Na Glasbeni šoli Logatec je včeraj, 5. februarja 2018 in danes, 6. februarja 2018 potekalo 21. Regijsko tekmovanje mladih glasbenikov okolice..

EMONA festival 2018 - REZULTATI

EMONA festival 2018 - REZULTATI naših učencev        

EMONA festival 2018

Mednarodno tekmovanje EMONA 2018 se bo odvijalo na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani, od 14.01.2018 do 20.01.2018.   Na njem bodo..

Glasbena pravljica OBUTI MAČEK v izvedbi učencev iz razreda Marjetke T. Mihevc

Danes, 14.12.2017, so učenci iz razreda Marjetke T. Mihevc že tretjič v letošnjem koledarskem letu v Jožefovi dvorani odigrali glasbeno pravljico..

PRAZNIČNO ZVENENJE – slavnostni koncert odličnih pianistov

16.10.1972... datum, ko so se začele pisati zgodbe Glasbene šole Logatec.   Ob tem prazniku smo imeli včeraj v dvorani koncert odličnih..

LAS s CILjem

  Občina Logatec (vodilni partner) in Glasbena šola Logatec, MŠKD Dlan na dlan, Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje ter Društvo..

Godalkanje 2017

V preteklem vikendu smo na Glasbeni šoli Logatec organizirali skupinsko GODALKANJE. Brezplačne delavnice se je udeležila velika večina učencev..

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli