Preveri katere inštrumente učimo?

Program

MLADINSKI PEVSKI ZBOR

Spoštovani!


Vse naše učence in seveda tudi zunanje, v starosti od 10 - 15 let vabimo na avdicijo za novi mladinski zbor, ki bo v PONEDELJEK, 11. septembra 2023* ob 17.30 v naši dvorani (prvo nadstropje).

 

Pevski zbor bo vodila profesorica in magistrica zborovskega dirigiranja ter v letu 2022 zmagovalka državnega dirigentskega tekmovanja Zvok mojih rok - KLARA MALJUGA.

 

Klara je leta 2019 s posebno pohvalo zaključila študij zborovskega dirigiranja na Akademiji za glasbo v Ljubljani pod mentorstvom Sebastjana Vrhovnika. Vodi MeKZ Ljubljanski madrigalisti in zanje oblikuje umetniško premišljene, tudi nagrajene sporede. Svoje znanje redno nadgrajuje z udeleževanjem na državnih in mednarodnih seminarjih za zborovske dirigente (med mentorji Urša Lah, Ragnar Rasmussen, Gary Graden, Martina Batič,…). Vedoželjno se, kolikor dopušča čas, vključuje v aktivnosti državnega in mednarodnega zborovskega dogajanja.

 

To pomeni, da ima Logaška glasbena šola in seveda s tem Logatec, vrhunskega strokovnjaka na področju vodenja zborov, kar je vsekakor dober razlog, da se pridružite našemu novemu pevskemu zboru! :)

 

Vljudno vabljeni k prijavi na:

petra.buh@gslogatec.si

 

* za vse, ki se avdicije ne boste morali udeležiti, bomo imeli dodatni rok -
18. september 2023 ob 17.30 uri v dvorani GŠ Logatec
(OBVEZNO dopisati ob prijavi)

 

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli