Preveri katere inštrumente učimo?

Program

GLASBI PREDANI - nagovor ravnatelja ob vstopu v novo šolsko leto

Drage učenke in učenci, spoštovani starši,

 

pred nami je novo šolsko leto 2018/2019, v katerega vstopamo po sproščujočih počitnicah. Vsako šolsko leto prinaša nekaj novega. V Glasbeni šoli Logatec se zavzeto trudimo, da vsako novo šolsko leto prinaša nadgradnjo skozi leta in leta dobro postavljenih programskih in materialnih temeljev naše šole.


Tako smo za novo šolsko leto obogatili koncertni abonma naše šole, ki prinaša dva nova koncerta, solopevskega in zabavno – jazzovskega. Prvič povezujemo abonma s strokovnimi delavnicami za naše učence na način, da bodo vrhunski nastopajoči umetniki imeli za najbolj pridne in nadarjene učence še delavnico. Velika dodana vrednost!


Kot vsako leto, bomo tudi letos muzicirali na zares številnih nastopih in koncertih doma v Logatcu, izven njega po prelepi domovini Sloveniji in tudi v tujini. Da, tudi v tujino, natančneje v Švico se bomo podali, na kratko turnejo z našim Pihalnim orkestrom.

 

Zagotovo bo vse našteto in še kaj učencem in učenkam naše šole dalo motivacijo, da se čudoviti muzi – glasbi predajo in se ob tem veselijo in radostijo, ter s svojim muziciranjem še številne okoli sebe bogatijo.

 

Želim vsem vse dobro ob vstopu v novo šolsko leto 2018/2019!

 

Primož Malavašič, ravnatelj

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli