Preveri katere inštrumente učimo?

Program

VELIKI USPEHI BALETNEGA ODDELKA GLASBENE ŠOLE LOGATEC

Učenke baletnega oddelka GŠ Logatec si za vsako šolsko leto poleg rednih nastopov v šoli, na območni in regijski reviji, zadajo cilj na oder postaviti novo baletno predstavo. Tudi letos je bilo tako. Obe mentorici, Špela Repar Lomovšek in Alenka Herman, sta se odločili za predstavo Mali princ. Zelo veliko rednih in dodatnih vaj za celotni baletni oddelek, oblikovanje obilico detajlov, nakup novih dresov, zanimive, zahtevne, pa tudi zabavne koreografije. Z vsem tem so bili prepleteni zimsko pomladni meseci logaških balerin. Vse do ponedeljka, 20. maja, ko so svojo umetnino ponosno prvič predstavili številni logaški publiki.

 

Mlade baletnice so na odru velike dvorane Narodnega doma Logatec z veseljem zaplesale pred polno dvorano in požele bučen aplavz in številne pohvale, ki jih ni manjkalo tudi v naslednjih dneh, ko so predstavo ponovile še štirikrat za učence logaških osnovnih šol in vrtcev. Vse predstave so bile vedno »razprodane«, kar pomeni, da si je Malega princa ogledalo več kot 1.500 gledalcev. Zelo pohvalno in nadvse optimistično!

 

Baletni oddelek Glasbene šole Logatec ima za novo šolsko leto 2019 – 2020 še nekaj prostih mest, zato vse, ki bi radi zaplesali v naslednjih baletnih predstavah Glasbene šole Logatec, vabimo, da pohitijo s prijavo na ....

 

Primož Malavašič, ravnatelj

 

 

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli