Mentorji - Pihalni orkester

Umetniški vodja Pihalnega orkestra Veris − PUPIS Lev

Lev Pupis, eden vodilnih klasičnih slovenskih saksofonistov je študiral na Dunaju, v Parizu in Ljubljani, kjer je zaposlen na Konservatoriju za glasbo in balet. Od leta 2018 saksofon poučuje tudi..
Več

Dirigent Slovenskega pihalnega orkestra Veris − PUPIS Vid

Klarinetist Vid Pupis je v času šolanja na različnih tekmovanjih prejel več nagrad, med drugim študentsko Prešernovo nagrado in v letih 2004 in 2006 nastopil v vlogi solista z RTV simfoničnim..
Več

DUKARIČ Martin

Rodil se je 8. 7. 1983 v Ljubljani.   Svoje glasbeno šolanje je začel leta 1994/95, ko je postal učenec Glasbene šole Ljubljana Moste – Polje, in sicer pri prof. Jožetu Balažicu. Na SGBŠ..
Več

LOŠTREK Davor

Davor Loštrek je leta 1997 začel obiskovati nižjo glasbeno šolo v Logatcu pri prof. Luki Loštreku, v letu 2001 nadaljeval pri prof. Betki Bizjak Kotnik, pri kateri je ostal do zaključka..
Več

NAGODE Janja

Janja Nagode je v letu 2015 z dvema samostojnima tolkalnima koncertoma zaključila šolanje na Konservatoriju za glasbo v Ljubljani pri profesorju Jožetu Bogolinu, uspešno opravila sprejemni izpit..
Več

PETOHLEB Primož

Primož Petohleb je svoje glasbeno šolanje začel na glasbeni šoli v Postojni. To je nadaljeval na koservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani ter na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer je leta..
Več

PUPIS Metka

Klarinetistka Metka Pupis, diplomantka Akademije za glasbo v Ljubljani (razred prof. Jože Kotar), je zaposlena kot učiteljica v Glasbeni šoli Vrhnika. Vodi šolski pihalni orkester. Je članica..
Več

REŠČIČ Nina

Nina Reščič je svojo glasbeno pot začela v GŠ Domžale pri prof. Lilijani Kocman in nadaljevala na Srednji glasbeni šoli v razredu prof. Jožeta Pogačnika. Po maturi na Škofijski klasični..
Več

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli