Mentorji - Pihalni orkester

Umetniški vodja Pihalnega orkestra Veris − PUPIS Lev

Lev Pupis, eden vodilnih klasičnih slovenskih saksofonistov je študiral na Dunaju, v Parizu in Ljubljani, kjer je zaposlen na Konservatoriju za glasbo in balet. Od leta 2018 saksofon poučuje tudi..
Več

Dirigent Slovenskega pihalnega orkestra Veris − PUPIS Vid

Klarinetist Vid Pupis je v času šolanja na različnih tekmovanjih prejel več nagrad, med drugim študentsko Prešernovo nagrado in v letih 2004 in 2006 nastopil v vlogi solista z RTV simfoničnim..
Več

LOŠTREK Davor

Davor Loštrek je leta 1997 začel obiskovati nižjo glasbeno šolo v Logatcu pri prof. Luki Loštreku, v letu 2001 nadaljeval pri prof. Betki Bizjak Kotnik, pri kateri je ostal do zaključka..
Več

NAGODE Janja

Janja Nagode je glasbeno pot začela v Glasbeni šoli Logatec kot pianistka, šolanje pa nadaljevala na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani za klavir. Tolkala je po šolanju na..
Več

PETOHLEB Primož

Primož Petohleb je svoje glasbeno šolanje začel na glasbeni šoli v Postojni. To je nadaljeval na koservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani ter na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer je leta..
Več

PUPIS Metka

Klarinetistka Metka Pupis, diplomantka Akademije za glasbo v Ljubljani (razred prof. Jože Kotar), je zaposlena kot učiteljica v Glasbeni šoli Vrhnika. Vodi šolski pihalni orkester. Je članica..
Več

REŠČIČ Nina

Nina Reščič je svojo glasbeno pot začela v GŠ Domžale pri prof. Lilijani Kocman in nadaljevala na Srednji glasbeni šoli v razredu prof. Jožeta Pogačnika. Po maturi na Škofijski klasični..
Več

JEVŠNIKAR Matjaž

Matjaž Jevšnikar je slovenski trobentar in pedagog. Od leta 1999 do 2007 je zasedal mesto 1. trobentača v SNG Opera in balet Ljubljana, od leta 2007 do 2011 pa je bil ravnatelj GŠ Ribnica. Veliko..
Več

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli