Preveri katere inštrumente učimo?

Program

REPAR LOMOVŠEK Špela - porodniški dopust (nadomešča N. Ipavec)

Baletna plesalka

Špelo Repar Lomovšek balet spremlja že od otroštva. Po končani Srednji baletni šoli je zaključila študij baleta na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani - smer Višja baletna šola in si pridobila naziv učiteljica baleta. Med baletnim izobraževanjem se je udeležila različnih klasičnih baletnih plesnih seminarjev in delavnic doma in v tujini, kjer je osvojila znanje različnih plesnih tehnik.

 

Sodelovala je v raznih plesnih predstavah in projektih, in sicer: v koreografiji Vojka Vidmarja - proslava ob dnevu državnosti, v baletu Henrika Neubauerja − Možiček, v baletu Marženka Vlasta Dedoviča, v plesnem projektu Katje Vidmar − Ženska. Udeležila se je delavnic Edija Dežmana, Snježane Premuš, Tanje Skok, Milana Tomasika, Kristine Pojbič Champagne, Freda Lasserja, Kjare Starič, Moravie Naranije in mnogih drugih ... Redno se izobražuje na plesnih seminarjih. Eden, ki je nanjo naredil velik vtis, je bil seminar Klein tehnike, ki ga je vodila Johanna Hegenscheidt. 

 

Že nekaj let poučuje klasični balet za sodobne plesalce na Srednji vzgojiteljski šoli in gimnaziji Ljubljana − smer sodobni ples. Osnove baleta in sodobnega giba poučuje v Kulturnem društvu Teater Grosuplje in v Plesnem studiu Intakt v Ljubljani. Svoje znanje redno izpolnjuje na plesnih delavnicah različnih plesnih tehnik in plesno-pedagoških izobraževanjih.

 

 

Seznam učiteljev

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli