DUKARIČ Martin

Rodil se je 8. 7. 1983 v Ljubljani.

 

Svoje glasbeno šolanje je začel leta 1994/95, ko je postal učenec Glasbene šole Ljubljana Moste – Polje, in sicer pri prof. Jožetu Balažicu.

Na SGBŠ (Srednja glasbena in baletna šola) ga je poučeval prof. Franc Žugelj. Po maturi leta 2002 sem se je vpisal na Akademijo za glasbo v Ljubljani – inštrument trobenta – pri prof. Stanku Arnoldu.

Leta 2006 je zaključil šolanje z diplomo na Akademiji za glasbo in se zaposlil na Glasbeni šoli Franca Šturma v Ljubljani, kjer s svojimi učenci dosega vrsto odličnih uspehov.

  

  • Zasedbe: Anja Burnik s prijatelji, Savinjskih 7, Strizzy, Etnomad, Mestni Piskači.
  • Glasbena šola: poučeval je na GŠ Moste od 2004 do 2007, na GŠ Franca Šturma poučuje od leta 2005, zaposlen od leta 2006. Od leta 2008 dirigira in vodi otroški ter mladinski pihalni orkester, s katerimi nastopa doma in v tujini, ter je asistent simfoničnega orkestra.
  • Mestna godba Kamnik: kot eden najmlajših dirigentov v Sloveniji je leta 2006 začel z vodenjem orkestra in z njimi nastopa na najrazličnejših prireditvah in festivalih doma in v tujini.
  • Kot podjetnik je začel svojo pot leta 2010, ko je v okviru podjetja skupaj z bratom Lukom ustanovila Glasbeno šolo Dolce: učenje violine, kitare, klavirja in flavte, v okviru šole pa so se odvijali tudi seminarji za trobento Liboje 2008, 2009, 2010, pod  mentrstvom prof. F. Žuglja, prof. K. Kladnika in M. Dukariča.
  • Berklee Collage of Music, leta 2014 zaključi program mix and mastering (online diploma) za potrebe dela v domačem glasbenem studiu, ozvočevanju in snemanju prireditev.
  • Šola za ravnatelje, leta 2018 zaključi program Šole za ravnatelje in odpira pot morebitni novi karieri.

 

Seznam mentorjev

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli