MNENJA UDELEŽENCEV FESTIVALA VERIS 2021

 

Na Festivalu VERIS mi je bilo zelo všeč! 5 dni je bilo zame premalo. Lahko bi ostal še kar nekaj dni, tako je bilo dobro!

 

**********


Čestitke za Festival VERIS! Izvrstna zasnova, kakovostna izvedba, dober mentorski kader, mladim prilagojen program … Polno presežkov! Največji pa je ta, da mladim nudite glasbene izkušnje, ki bodo za njih nepozabne!

 

**********

 

Veseli me, da ste kljub avgustovskemu naraščanju okužb s Covid – 19 vztrajali in organizirali Fetival VERIS 2021. Naš trobentač se je tudi letos udeležil pihalnega dela Verisa. Doma je z navdušenjem pripovedoval, kaj vse so počeli. Všeč mu je bila nastanitev, prehrana, spremljevalne aktivnosti, seveda pa tudi vse vaje, koncerti in zaključni nastop. Čestitke vsem mentorjem, umetniškemu vodji in vam g. ravnatelj, za odlično izpeljan pihalni teden Verisa 2021.

 

**********

 

Zahvaljujem se za ves trud mentorjev. Udeleženci so tako na specializiranih seminarjih (rog, pozavna) kot tudi v orkestru presenetili z odličnimi izvedbami. Čestitke!

 

**********


Na letošnjem VERISU sem zelo užival. Zelo mi je bila všeč mentorska ekipa, ki nas je odlično pripravila na zaključni koncert. Imamo odličnega dirigenta, ki bi ga rad imel tudi v prihodnje. Organizacija je bila odlična!

 

**********

 

Najlepša hvala za foto prispevke in za čudovit koncert vaših in naših godalcev.

Naša hčerka se je letos prvič udeležila godalnega vikenda v Logatcu in je bila navdušena nad to bogato in neprecenljivo izkušnjo.

Hvala vam, ker se trudite organizirati tako kvalitetne in vrhunske prireditve.

Glasba je antivirus za marsikaj...naj nas povezuje in navdušuje še naprej! 

Hvala vam in veliko glasbenih uspehov tudi v bodoče želimo.

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli