Mentorji - Godalni orkester

Umetniški vodja Godalnega vikenda in orkestra Veris – AVŠIČ Matej

Matej Avšič, akademski glasbenik violinist in profesor violine, je z odliko leta 2004 diplomiral iz umetniške smeri − violina, v razredu prof. Dejana Bravničarja, na Akademiji za glasbo v..
Več

AVŠIČ Peter

Akademski glasbenik violončelist in profesor violončela. Violončelist Peter Avšič je junija 2006 z odliko diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu profesorja Cirila Škerjanca. Na..
Več

FILIPIČ Neža

Neža Filipič (1983) − akademska glasbenica violinistka in profesorica violine je svojo glasbeno pot začela na vrhniški glasbeni šoli pri profesorici Darinki Fabiani, jo nadaljevala na..
Več

JUD Peter

Peter Jud je po končani osnovni GŠ v Črnomlju nadaljeval glasbeno pot na SGBŠ v Ljubljani pri prof. Tatjani Špragar in na ljubljanski Akademiji za glasbo, kjer je leta 2009 diplomiral iz violine..
Več

KORDEŽ Urška

Urška Kordež je leta 2010 diplomirala na Akademiji za glasbo pri prof. Slavku Zimšku ter se isto leto kot učiteljica violine zaposlila na Glasbeni šoli Kranj. V času študija se je redno..
Več

NAHTIGAL Neža

Neža Nahtigal, rojena v Ljubljani, je z učenjem violine začela v glasbeni šoli Frana Gerbiča Cerknica.Osnovno glasbeno šolo je končala pod mentorstvom učiteljice Mojce Brank in leta 2014 s..
Več

TEKAVEC MIHEVC Marjetka

Glasbenica violinistka.   Srednjo glasbeno in baletno šolo, smer godala-violina, ter vzporedno II. Gimnazijo sem z odliko končala v Ljubljani. Nato sem študij violine nadaljevala na Akademiji za..
Več

VRŠČAJ Tina

Tina Vrščaj je akademska glasbenica violinistka in profesorica violine. Na Akademiji za glasbo v Ljubljani je diplomirala leta 2012 v razredu prof. Monike Skalar, istega leta pa tudi na Filozofski..
Več

ZORKO Matjaž

Akademski glasbenik kontrabasist in profesor kontrabasa    Kontrabasist Matjaž Zorko je leta 2002 diplomiral na ljubljanski Akademiji za glasbo pri profesorju Igoju Bittnerju. Izpopolnjeval se je..
Več

Glasbena šola s pestrim izobraževalnim programom...

O šoli